Interview Linda Gerrits

Ambulant voorvrouw bij DSO

Wat maakt DSO voor jou anders dan andere werkgevers?

Bijna 11 jaar geleden stapte ik spontaan bij DSO binnen met de vraag of ze nog personeel zochten. Ik werd de volgende dag al gebeld door de directeur ‘of ik wilde langskomen voor een gesprek’. Het voelde direct goed en ik kon meteen aan de slag als voorvrouw bij een opdrachtgever van DSO. Al snel werd mij gevraagd of ik meer uren wilde maken en binnen een jaar was ik ingewerkt op alle panden en ging ik aan de slag als ambulant voorvrouw. Ik mocht alle relevante opleidingen volgen, zodat ik vertrouwen kreeg in de uitdagingen. Bij al de werkgevers waar ik voor die tijd had gewerkt werd er niet in mij geïnvesteerd. En bij DSO had ik binnen een jaar al mijn diploma’s op zak. Hoe bijzonder is dat!

Wat maakt DSO voor jou anders?  

DSO voelt als een warm bad. Het is een middelgroot bedrijf met korte lijnen. Ik merk dat de opdrachtgevers dat fijn vinden. Iedereen kent elkaar, er is praktisch geen verloop van personeel en opdrachtgevers. En als ik een keer mijn dag niet heb dan mag dat gewoon. Dat geeft een heerlijk gevoel; dat ik mezelf kan zijn.

Wat zijn jouw ambities voor de toekomst bij DSO?

Ik heb het heel erg naar mijn zin in deze rol en wil eigenlijk niets anders. Ik heb veel ruimte, kan mijn eigen tijd indelen en wordt altijd gehoord bij mijn leidinggevenden. Dat voelt goed!

Eindelijk anders! Terug

Neem contact met ons op