Waarom doen wij het anders?

Wat stof tot nadenken

Dé specialist in kantoorschoonmaak dus 100% focus en kennis. Duurzame inzet van medewerkers in de vorm van fulltime contracten. En dan bij voorkeur zichtbare schoonmaak. Samen met de opdrachtgever zoeken we naar het combineren van zoveel mogelijk taken. Dit zorgt voor een afwisselende functie waarbij de medewerker duurzaam inzetbaar blijft. Ook investeren we in doorontwikkeling van de medewerkers door middel van gerichte opleidingen. We werken graag met opdrachtgevers die hier ook in geloven en samen met ons willen investeren in deze visie! Neem contact met ons op voor meer informatie!

DSO 1.0 - de start

DSO Facilitaire Diensten (DSO 1.0), opgericht in 1992, was altijd al sterk gericht op operational excellence. Dit vertaald zich o.a. naar: afspraken nakomen, een onafhankelijk gemeten kwaliteit van minimaal een 8, weinig verloop van medewerkers, laag ziekteverzuim en een langdurige relatie met opdrachtgevers. Wat wordt gesymboliseerd door de spons in het beeldmerk.

DSO 2.0 - het vervolg

DSO Cleaning Services (DSO 2.0), doorstart in 2016, richt zich naast operational excellence ook op client intimacy en duurzame inzet van medewerkers. Wat zich o.a. vertaald naar: een focus op co-creatie met klanten, fulltime contracten, gerichte opleidingen, persoonlijke groei en tevreden medewerkers. En wordt gesymboliseerd door het kopje koffie in het beeldmerk.

BEIDE VISIES OP SCHOONMAAK ZIJN VERREGAAND COMPLEMENTAIR; WAT WORDT DOORLEEFD IN DE GEHELE ORGANISATIE!

Wij doen het anders

DSO 2.0 - onze pijlers

De pijlers van het DSO 2.0 concept: wij hebben onze focus op de juiste klant, we zetten proactief in op co-creatie met de opdrachtgever en we leveren gastvrije vakmensen. DSO is verstandig innovatief en transparant in hoe wij onze afspraken waarmaken. En we zijn gericht op duurzame bedrijfsvoering en Social Return.

Diepte interview met Jim van Heyningen

'EINDELIJK ANDERS' STAAT VOOR HET VERSCHIL WAT U EN UW MEDEWERKERS ERVAREN WANNEER WIJ BIJ U SCHOONMAKEN.

Wij doen het anders